Anti-enflamatwa Natirèl ekstrè Glabridin

Anti-enflamatwa Natirèl ekstrè Glabridin

Glabridin Info Debaz. Glabridin se yon konpoze chimik ki te jwenn nan ekstrè nan rasin nan reglis (Glycyrrhiza glabra). Glabridin se yon izoflavan, yon kalite isoflavonoid. Pwodwi sa a se yon pati nan yon fanmi ki pi gwo nan molekil plant ki sòti, fenol natirèl yo. Anplis, li itilize kòm yon ...

Pwodwi detay

Glabridin Info Debaz.

Glabridin se yon konpoze chimik ki te jwenn nan ekstrè nan rasin nan reglis (Glycyrrhiza glabra).
Li se yon isoflavane, yon kalite isoflavonoid. Pwodwi sa a se yon pati nan yon fanmi ki pi gwo nan molekil plant ki sòti, fenol natirèl yo.

Anplis de sa, sa a se materyèl anvan tout koreksyon itilize kòm yon engredyan nan pwodui kosmetik, epi li se nan Nomenklature Entènasyonal engredyan kosmetik (INCI).
Glabridin se jòn-mawon poud. Li se solubl nan dlo, men idrosolubl nan Solvang òganik tankou glycol pwopilèn.


Glabridin Specification

Non pwodwi: Glabridin
Espesifikasyon: 99%, 40%, 20%, 10%
CAS No .: 59870-68-7
Aparans: Y ellowish-mawon poud
Molekilè Fòmil: C20H20O4
Molekilè pwa: 324.37

Size: 80 may

Egzanp: Disponib

Sètifikasyon: SGS

Sètifika analiz: Disponib

Pake: selon kondisyon kliyan an

Depo: Store nan yon fre, sèk kote epi kenbe lwen limyè dirèk fò.


Glabridin Itilizasyon

1. Glabridin se tipik itilize nan pwodui kosmetik pou blanchiman, anti-sansibilize, anti-oksidasyon ak anti-enflamasyon;
2. An tèm de pharmaceutique ak swen sante, ekstrè ekstrè Glabridin yo itilize pou geri doulè, ilsè, fwa-pran swen, prevansyon pou ateroskleroz ak osteoporoz fanm apre klimitik yo;
3. Anpil antrepwiz ki renome nan tout mond lan te deja chwazi ekstè Licorice Glabridin yo dwe aditif nan chèf nan blanchiman yo (Aktivite menm jan ak SOD), tach-retire ak pwodwi manje sante.


Benefis nan Glabridin

1) Penetrasyon nan po a epi kenbe aktivite segondè,

2) Whitening ak efikas antioksidan.

3) Inibite aktivite a nan anpil anzim nan pwosesis melanin pwodiksyon, espesyalman aktivite a nan kaj.

4) Prevansyon britalite po ak anti-enflamatwa, efè anti-bakteri.


Glabridin se kounye a jije kòm yon efè bon guérison, ak fonksyon an se engredyan blanchiman konplè. Glabridin se mete kòm blanchiman kosmetik aditif nan Japon MARUZEN Konpayi te lanse nan lane 1989. Apre ane nan itilize, efè a se evidan, ak bon sekirite. Li se engredyan nan fonksyon prensipal nan entènasyonal segondè-klas kosmetik blanchi a nan prezan. Anplis konpayi Japonè ak Koreyen kosmetik lajman itilize, Glabridin tou se souvan itilize Lancome, Dior, Sonia Rykiel, Chanel.


image.png

Peman ak akouchman

* Pri : Pri faktori (Negosyab)

* Peman tèm : Western Union / Moneygram / Bank transfè / TT

* Anbalaj : Diskresyon ak disguised procesna yo pase koutim yo.

* Dat akouchman : Nan 24h apre peman konfime

* Metòd livrezon : EMS, DHL, FedEx, elatriye (pòt nan pòt)

Souple ou lib pou kontakte m.

Mrs Jeana

Imèl: jeana@yccreate.com

WhatsApp: +86 18126436945


Hot Tags: anti-enflamatwa natirèl ekstrè glabridin, Lachin, Swèd, faktori, achte, pri, sitasyon, echantiyon gratis

Rechèch

You Might Also Like